WELEDA

WELEDA

Deze luxe verwenbehandeling bestaat uit:

Voetenbad met voetmassage – Reiniging huid – Wenkbrauwen epileren – Voedend serum – Ontspannende gezichtsmassage – Verzorgende/voedende pakking – Handmassage – Passende dag- of nachtcrème

Deze behandelingen zijn zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

Een behandeling duurt 90 minuten en kost €75.00


Speciaal: Weleda Mama verwenbehandeling

Ben je zwanger? Dit is een speciale behandeling voor jou! Dit is een combinatie van gezichtsbehandelingen en lichaamsmassages. Er is steeds aandacht voor het welzijn van moeder en kind, met inachtneming van eventuele zwangerschapskwaaltjes.

  • 1e Trimester: binnenkort meer informatie.
  • 2e Trimester: binnenkort meer informatie.
  • 3e Trimester: binnenkort meer informatie.
  • Na de bevalling: binnenkort meer informatie.

Deze reeks behandelingen duurt 95 min p/s en kost €80.00 per behandeling


Meer informatie over Weleda: 

Weleda heeft een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Tijdens de behandelingen wordt steeds gekeken welke producten op dat moment het meest geschikt zijn.

Weleda is in 1921 in Zwitserland opgericht door de filosoof en natuurwetenschapper Dr. Rudolf Steiner in samenwerking met de Nederlandse arts Dr. Ita Wegman. Met de antroposofie als uitgangspunt ontwikkelden zij een uitgebreid programma met geneesmiddelen en verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. De grondstoffen werden verkregen uit de biologisch dynamische teelt. Nu, na bijna 100 jaar, heeft Weleda vestigingen en partners over de hele wereld. Het assortiment producten is enorm uitgebreid en wordt almaar verder ontwikkeld. In essentie is het bedrijf echter nog steeds hetzelfde: er wordt nog steeds gewerkt met natuurlijke ingrediënten. Duurzaamheid, het milieu en het welzijn van mens en natuur is nog altijd het hoogste doel.

Bij een merk als Weleda kun je vertrouwen op zuivere kwaliteit. Weleda voldoet aan een hoge kwaliteitseisen en mag een aantal kwaliteitslabels voeren, waarvan NATRUE het strengste international keurmerk is. Dit keurmerk biedt de garantie dat een product gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten, dat de hele productieketen mens- en natuurvriendelijk is en dat er niet getest wordt op dieren. Producten met het NATRUE label zijn geheel vrij van synthetische stoffen, genetisch gemanipuleerde stoffen en siliconen (en daarvan afgeleide stoffen).

Daarnaast dragen de producten het EU-keurmerk voor biologische productie (het bekende icoontje met groene blaadje)


“De natuur biedt ons alles wat wij nodig hebben om gezond en liefdevol te kunnen leven.” Irene van Lippe-Biesterfeld