CHI

 

Untitled-1

Deze behandeling bestaat uit:

Aromatisch voetenbad – Reiniging huid – Eventueel bijwerken wenkbrauwen – Peeling – Verwijderen oneffenheden – Reinigend masker – Hand/voetmassage – Gezichtsmassage – Verzorgend masker

Er bestaan 5 verschillende lijnen met elk 5 producten:

  • “A touch of Chi”
  • “A touch of Roses”
  • “A touch of Lavender”
  • “A touch of Happiness”
  • “A touch of Wood”

Alle behandelingen en de te gebruiken producten worden afgestemd op uw huidbeeld van dat moment.
De producten van Chi Essential Cosmetics zijn samengesteld uit biologische, koudgeperste plantenoliën, etherische oliën en zuivere producten rechtstreeks uit de natuur. Vanwege de verzachtende, beschermende en voedende werking van de plantenoliën zijn ze geschikt voor ieder huidtype.

De huid is ons grootste orgaan met belangrijke functies; reden temeer dus om je huid met de juiste producten te verzorgen en niet te belasten met allerhande chemische stoffen (welke helaas in het merendeel van de cosmetische producten verwerkt zijn).

In principe heeft je huid alleen vet en vocht nodig om gezond te blijven. Plantenoliën (vet) worden goed door de huid opgenomen, omdat ze lijken op het natuurlijk huidvet (sebum). Als we etherische oliën en andere werkstoffen oplossen in vette plantenoliën, kunnen ze makkelijker in de huid terecht komen. Door de vette oliën te mengen met hydrolaten (bloesem- en kruidenwaters) kunnen ze nog beter worden opgenomen door de huid.

Om olie en water in een crème te kunnen  binden en stabiliseren moeten er emulgatoren en conserveringsmiddelen worden toegevoegd. Deze kunnen echter belastend zijn voor de huid. Dat is de reden dat bij Chi Essential Cosmetics het olie- en waterdeel gescheiden worden aangeboden, als lotion en skin oil. Zo blijft alles 100% natuurlijk! Extra voordeel is dat je, afhankelijk van de gesteldheid van je huid, de ene keer wat meer vet en een andere keer wat meer vocht kan toevoegen.

De producten van CHI zijn dierproef vrij én Vegan*.
*m.u.v. peelings en balms (vanwege het gebruik van bijenwas)


“De natuur biedt ons alles wat wij nodig hebben om gezond en liefdevol te kunnen leven.” Irene van Lippe-Biesterfeld